TURŞU SIYIQ
Bulyon-400q. düyü-30q. baş soğan-24q. göy soğan-26q. yerkökü-40q. ispanaq-50q. quzuqulağı-50q. ərinmiş yağ-15q. keşniş və nanə-10q. lavaşana-50q. istiot,duz.
Düyü ət bulyonunda bişirilir, üzərinə yağda qızardılmış soğan və yerkökü əlavə edilir. Sonra yuyulub doğranmış göy soğan , ispanaq və quzuqulağı qatılıb bişirilir. Hazır olmasına az qalmış lavaşana istiot ve duz vurulur. Süfreye verilerken üstüne göyərti səpilir.
Düyü ət bulyonunda bişirilir, üzərinə yağda qızardılmış soğan və yerkökü əlavə edilir. Sonra yuyulub doğranmış göy soğan , ispanaq və quzuqulağı qatılıb bişirilir. Hazır olmasına az qalmış lavaşana istiot ve duz vurulur. Süfreye verilerken üstüne göyərti səpilir.
Yorumlar
Yorum Gönder